Psihotest Jobs Bank jobs.psihotest.ro (denumit in continuare Psihotest Jobs Bank) este creat si administrat de SC Psihotest SRL.
Email de contact: office@psihotest.ro.
Adresa postala: B-dul BUREBISTA, Nr. 1, Bl. I2, Sc. B, Ap. 22, Piatra Neamt, jud. Neamt, 610035, Romania

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de Psihotest Jobs Bank, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei “Am citit si sunt de acord cu conditiile de utilizare ale site-ului”, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor Psihotest Jobs Bank.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Psihotest Jobs Bank (precum si orice alt material avand legatura cu Psihotest Jobs Bank) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Psihotest Jobs Bank”), apartin Psihotest Jobs Bank si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Articolele publicate in sectiunea “Cariere”  sunt realizate de catre Psihotest Jobs Bank, dreptul de proprietate intelectuala apartinand exclusiv Psihotest Jobs Bank care le-a realizat. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Psihotest Jobs Bank sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a Psihotest Jobs Bank. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea Psihotest Jobs Bank.

2. Utilizarea continutului Psihotest Jobs Bank

Puteti copia si printa Continutul Psihotest Jobs Bank doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in Psihotest Jobs Bank. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul Psihotest Jobs Bank nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Psihotest Jobs Bank:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Psihotest Jobs Bank asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Psihotest Jobs Bank in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@psihotest.ro.

3. Confidentialitate

Informatia pe care o furnizati despre dvs. catre Psihotest Jobs Bank va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Psihotest Jobs Bank.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul Psihotest Jobs Bank, va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal.
Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate plasarea si recrutarea de personal.
Companiile care au sediul in strainatate au obligatia sa transmita la inregistrarea pe site numarul de TVA valid.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Psihotest Jobs Bank are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

De asemenea, Psihotest Jobs Bank nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, Psihotest Jobs Bank nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Utilizator Candidat

Psihotest Jobs Bank este un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noastra de date. Exista trei modalitati de inregistrare:

1. Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date.
2. Puteti aplica cu CV-ul inregistrat anterior la unul sau mai multe job-uri listate pe site.
3. Puteti sa va completati un CV online, dupa inregistrarea ca utilizator.

Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand. CV-ul dvs se poate afla inca in baza de date, in cazul in care angajatorii, recruterii, managerii de personal, specialistii in HR au utilizat acest CV in contactarea dumneavoastra pentru posibile interviuri.

Informatiile din CV-uri pot fi divulgate doar in urmatoarele situatii:
– de catre candidat in momentul aplicarii la un job postat pe site-ul Psihotest Jobs Bank;
– cand o companie partenera a interogat baza de date continand CV-urile corespunzatoare criteriilor de cautare.

216total visits,1visits today